mandag den 31. august 2009


Må tilstå at det ikke er blevet til meget syning her, men et par enkle puder til drengeværelse, hvor jeg har aplikeret et motiv over, som jeg fandt på en rest i Stof og stil. Den ene rytter manglede hjælmen, men den kunne jeg tage fra en halv bort nederst på stykket. Dette er gaver til en dreng, der har fået nyt værelse.
I weekenden var jeg med Kitty på husflidsmesse med mine ting. Kitty stod for salget ( det er hun super til) og jeg holdt mig i baggrunden, så det gik rigtig godt, og det var rigtig sjovt,men vi er lidt matte i dag.
Billede fra messen kommer senere.
Ønsker alle en god uge.

4 kommentarer:

 1. Hei! Kjempefin pute! Har beundret de heklede rosene på englemaskesjalene dine. Prikken over I en.

  SvarSlet
 2. Puta di ble kjempetøff! Håper du koser deg på norgesbesøk.

  SvarSlet
 3. En riktig ridderpute. Så utrolig flott den er, også passer jo motivet så godt nå som vi nærmer oss Sant Micaels dagen. Den markeres på Steinerskolen med en hel dag viet til motsprøver.
  Det er artig med markeder, spesielt når en også kan få mulighet til å selge sine egne ting. Men at man blir litt matt etterpå er vel helt naturlig.
  Angående drivhuset og plantene mine; Hver vår skifter jeg jord i drivhuset, og jeg bruker vekst torv blandet med bitte litt jord. Dette planter jeg så de små agurd/tomat og basikikumsplantene mine i. Mye vann, flere ganger om dagen. Først etter 3 ukers tid begynner jeg å gjødsle, og da bruker jeg hønsemøkk. Ofte blander jeg ut hønsegjødselen i vann, og passer på at gjødselvannet ikke kommer direkte på røttene, det er jo sterke saker. Jeg gjødsler litt nå og da, hvor ofte vet jeg ikke. Mer enn det gjør jeg ikke.
  Ønsker deg et flott opphold i norge, nå får vi håpe solen titter frem.
  Kjærlig hilsen Hanne

  SvarSlet
 4. Så festlig pute du har tryllet fram! Ønsker deg en herlig weekwnd!

  SvarSlet