torsdag den 29. oktober 2009


Jeg er blevet inspireret af Stubbetufsa`s loftbesøg, og fik lyst til at vise et af mine billeder, hvor rusten jern på det våde akvarelpapir, efter et par dage, havde lavet fine farveaftegninger, til inspiration til videre udfoldelser.
Fik faktisk lyst til at prøve igen.

4 kommentarer:

 1. Hei- moar;) Så spendende dit akvarelkunst var- du er så dyktig til at finde på ting. :) Mappen til shaveren var en god ide- mye finere å ha tingen i hjemmesydde mapper. Og jeg falt veldig for gåsebogen det blev sommer med en gang jeg så den- og kattebogen er vist en egte Kitty :O :) Jeg har trenet til en ny video i dag- auuu auuu ,vasket badene og lagd ferdig gave til søndag- jeg legger ut bilder av den etter helgen. Nå skal jeg ut å kaste inn ved ,Marius henter- det blir deilig å bli ferdig med det. Solen skinner og det er kalt og klart- supert høstvær. Klem Klem.

  SvarSlet
 2. Oi så lekkert bilde! Du er kjempeflink!

  SvarSlet
 3. Ja, det blir fint,man ser figurer og kan male videre. Dette gjorde jeg med tusj på vått papir, med lukkede øyne. Så malte jeg videre med åpne øyne.
  Prøv å ha rust på lerret rust og fukt. Legg et annet lerret over, og se det smitte av. Til slutt etser rusten hull på lerretet...
  Til slutt vil noen erfare, og ta meg alvorlig.
  Seriøst, altså...

  SvarSlet
 4. Du imopnerer meg stort med dine kunstneriske uttrykk innen bilder. Fantastisk flott!

  SvarSlet