onsdag den 14. oktober 2009


Det har været et helt pragtfuldt høsvejr i dag, så Daisy og jeg spaserede ind til byen.
Jeg skulle på posthuset og nogle andre ting, selvfølgelig i hver sin ende af byen, så inden vi var hjemme igen, havde vi gået 2 timer og jeg var ret træt i benene.
Nå intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget, siges der, så jeg satte mig, og fik endelig den vest færdig, som jeg begyndte på i forsommeren.
Garnet er 100% silke, men jeg synes egentlig, det virker noget stift i den færdige model.
Håber det hjælper når den bliver vasket.
Det er en garnbutik på Fur, der har lånt mig modellen at se efter, så det er vist på tide at få originalen retureret!
Lukketøjet i halsen er et gammel bæltespænde, som min mor brugte som ung pige. Husker at den lå i hendes knapæske, som jeg legede med som lille. Fandt den for nylig mellem nogle ting som jeg arvede.

5 kommentarer:

 1. Wow, for en lekker vest! Litt av et stykke arbeid, og denne har du laget ved å se etter en annen ferdiglaget. Det må ha vært litt av et pusleprosjekt. Jeg likte veldig godt formen på den, og den skjønne spennen gjorde seg godt på vesten. Lekker farge også. Også så eksklusivt med silkegarn. Fin du skrev om mykheten, og at det kanskje ville bli mykere etter å ha blitt vasket. Jeg har heklet en bolero i silke, og syntes også min ble så hard og stiv. Ikke har jeg brukt den enda heller, jeg får vaske den og se om den blir mykere av det.
  Jeg ønsker deg en riktig, riktig god onsdagskveld. Skriv gjerne litt mer om dine skjønne små, jeg vil gjerne høre mer om hvordan det går med dem.
  Stor klem fra Hanne

  SvarSlet
 2. Tusen takk for koselig hilsen fra deg. Kjekt å høre at det er flott høstvær hos deg også. alt er jo så mye triveligere da. Vesten din ble lekker.

  SvarSlet
 3. Så deilig den vesten ser ut! Artig at du benytter en spenne som har en historie, blir litt ekstra da.
  Ha en fin dag!

  SvarSlet
 4. Vesten er så fin!
  Du, sjøsamer, jeg har skrevet litt om det nå!
  Og jeg har det glansbildet øverst på siden din!

  SvarSlet