tirsdag den 5. januar 2010
Rigtig glædelig nytår alle sammen, og tak for alle hyggelige hilsner og indlæg i året som gik!
Det betyder meget for mig at have blog-venner at dele mine interesser med, og jeg synes jo næsten, jeg kender en del af jer, selv om vi aldrig har mødt hinanden!

Beklager at det er så længe siden, jeg har skrevet, men vi er så heldige at have haft besøg hele julen, og fra d. 29 til d.4 var Kitty med familie hjemme fra Norge.
Det var en dejlig overraskelse.
Tak for det Per og Kitty!
Før jul skrev jeg noget om at bo i et snefattigt land.
Som det fremgår af billederne, må jeg tage mine ord i mig igen, for i dag er vi rent faktisk sneet inde, da der ikke har været snerydning på de små veje, her hvor vi bor, og det sner stadig!
De sidste par dage har gået med at rydde og vaske efter julen, men nu er alt ved at være i normale gænge igen, så nu er det bare at få fundet nørkle- energien frem igen!
Er igang med at strikke en trøje, men min ene skulder mener, at den skal blande lidt "sur svie" i fornøjelsen, så det bliver ikke til så meget!
Tror jeg vil ordne lidt i mine stoffer, så kommer sy-inspirasionen forhåbentlig.
Stort forsinket, men velment, nytårsklem til alle!!!!

6 kommentarer:

 1. Kjære syogstrikbodikken!
  Takk for koselig kommentar og hilsen hos meg!
  Jeg vil ønske deg et godt nytt år med mange muligheter! Jeg har hatt "frosen shoulders" i tre år nå, hvis det ikke er mere? Husker ikke, men jeg måtte slutte å veve da! Nå er den ene skulderen ok, men den andre kan jeg enda ikke låfte rett opp. Men tipper jeg snart kan starte med mattevev igjen...
  Klem fra nord!
  Ta det nå forsiktig med den skulderen din!
  Nydelige vinterbilder, du!

  SvarSlet
 2. PS: Jeg kommer ikke over det at jeg har de samme glansbilder som de du har pyntet bloggen din med...kanskje derfor det føles så trygt inne hos deg...

  SvarSlet
 3. Hei.ØNSKER DEG ETT GODT NYTT ÅR.Koselige og nydelige bilder.Vær forsiktig med skulderen din.Strikking er kanse ikke det beste å gjøre når du har vont i skulderen.Ønsker deg en riktig fin uke videre i det nye året.Klem fra Bodil...

  SvarSlet
 4. Så nydelige vinterbilder du har tatt! Her har vi ikke så mye snø, men kaldt er det (minus 15 i morges). Ønsker deg et kreativt godt nyttår!

  SvarSlet
 5. Oj så underbart vackra vinterbilder du har här!
  Ha en riktigt bra dag!

  SvarSlet
 6. Thanks, to go my blog.
  I don"t speak very english, but I like very muthc your blog.
  Kisses
  Marisa

  SvarSlet