onsdag den 22. september 2010

kort.Ja- jeg ved godt, at der er længe til jul endnu (3mdr.) -men nu havde jeg altså købt dette julestof på tilbud i Panduro, med henblik på at lave julekort af det, og så er det altså bare sådan, at det kribler helt vildt i fingrene efter at prøve det af i praksis!
De to aflange kort er lavet på kort/konvelut pakker, som jeg fandt på tilbud i Kreativ Company.
Jeg kan faktisk godt li` dene facon, men jeg synes nok, at de er lidt vanskeligere at dekorere. Også her er motivet i stof.

2 kommentarer:

 1. Så hyggelig at du starter med julen. Jeg elsker julen og "tenker" jul hele året når jeg syr. Kortene var riktig så smukke.
  Men for noen vakre valper du har. De ser ut til å vokse seg store og fine. Nå håper jeg bare at valpenes mor kommer seg fra diare. Stakar lille pige. Tante Sissel skal sende noen varme tanker ned til Danmark så skal du se at hun blir bra igjen...hehe...
  Ha en strålende onsdagskveld.
  Goklemz fra Sissel.

  SvarSlet
 2. Eg har starta med jula for lenge sidan eg :) Her er det forberedelser nesten heile året, bortsett frå i Påska for då er det Påskepynt.

  Du lager så mange flott og søte kort !

  Ønsker deg en riktig fin dag og lykke til med dei søte små- spesiell hilsen til puddelmor som har gjort og gjør en kjempe flott jobb !

  SvarSlet