søndag den 5. december 2010

flere engle.



På nørklefronten er det ikke blevet til så meget nyt at vise frem. Det er mest stjerner, og så nogle strikkede engle, der har set dagens lys, og dem har jeg jo vist før.
Jeg synes englene er rigtig søde, så jeg har forsøgt at tage billede af opskriften til dem som er interesseret. Tror godt det kan lade sig gøre at læse det, hvis man klikker på billedet, og forstørrer til fuld skærm.

5 kommentarer:

  1. Ja dom är verkligen söta dina änglar och porslinshundarna i fönstret :)
    Ha en fin advent!

    SvarSlet
  2. Nydelige engler du har strikket. Fikk virkelig lyst til å prøve meg på en slik....

    SvarSlet
  3. Hej
    Jeg er helt ny herinde,
    Jeg søgte opskrift på disse engle på: jeg elsker at strikke Facebook, og der var så en venligt Q som satte link ind til jer;-), og rigtig skønt. Jeg havde købt 3 stykker i en genbrugs butik og syntes rigtig meget om dem, så meget at jeg gerne selv ville prøve. Tusinde tak for opskriften

    Jeg har sat et billede ind af nogle små nissepiger , oprigtigt var det påskepiger, de er fra først i firserne. Måske i har mulighed for at gå ind og kikke på facebook;-) Eller om jeg kan sende et billede til jer?

    Venligst Lilli

    SvarSlet
  4. Hurra jeg fandt den rigtige opskrift hos dig på strikkede juleengle.lige netop dem lavede jeg mange andre men ik mig selv. Det er nemt at have med i byen sådan et lille strikketøj. De venligste hilsner og tak😉👍🙋🏼‍♀️

    SvarSlet