torsdag den 16. december 2010

Ikke helt smækker ------- men ihvertfald noget fra dem!
Efter diverse tilkendegivelser om, at jeg ikke er særlig julet i min smække-fremstilling, iler jeg med at gøre bod på skaden!
Resultatet blev disse små engle, som er fremstillet, af det runde fraklip i "hullet"!
Samtidig vil jeg benytte mig af lejligheden til en løftet pegefinger (man skal aldrig lade en anledning gå fra sig)og komme med et af mine motto:
Man skal ikke kaste noget. Det kan næsten altid blive til moget!
Spørgsmål: Om det ikke er vanskeligt at holde orden, med et sådant motto?
Svar: JO ABSOLUT!!!! hi hi.
Go`juleforberedelse derude!

5 kommentarer:

 1. Åhh, så hærlige engler du har laget. Synes jo smekkene dine også er flotte jeg da.
  Huff å huff, jeg hiver ganske mye skal jeg si deg. Jeg HATER rot og kan ikke la være å hive. Synes bare det er såååå deilig å bli kvitt. Nå skal det sies at jeg er flink til å gi bort til slike veledighetsorganisasjoner som sender klær og annet til Romania. Der er det mange barn som går rundt i mine barns klær gitt.
  Håper du har masse julestemning i deg og at du får en fredelig jul.
  Mange gode knus fra Sissel.

  SvarSlet
 2. Hei igjen :) Nå er det ei stund sidan eg har vore på besøk hos deg. Og her er det nesten Jul !! Først vil eg gratulere Julie og til stolt mormor !! Så flott !!

  Eg kan tenke meg at det er stilt i huset etter at kvalpene er dratt til sine nye hjem. Men det er nå kjekt at dei nye eigarane kan halde kontakten og fortelle at alt går bra :)

  Her er det masse snø, og meir skulle visst komme. Ja, ja det er då vinter, og det er sikkert slik det skal vere her oppe i nord. Glemmer for kvart år at det kan komme slike mengder.

  Dei smekkene din er så søte og englane også :)) Kva har du brukt til ansikt er det stoff ?

  Her går det i ullstrikka og tova tøfler. Var så heldig å vinne med eit nydelig par som inspirerte meg til å lage min egen variant (selvfølgelig Petrinevariant) Har vel aldri greidd å følge ei vanlig oppskrift eller mønster, hi hi.

  Det er så koselig å titte innom mange fine blogger som viser fram sin julepynt og din gjer ingen unntak. Herlig og julete !

  Kos deg no i denne førjulstida.

  klem fra Petrine som skal hente ved og fyre opp i omnen :))

  SvarSlet
 3. Hei.Tusen takk for kjempe hyggelige kommentarer på bloggen min.Det setter jeg veldig stor pris på.Så koselige engler.Kjempe nydelige,vakkre.Nydelig smikke.Du er kjempe flink.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil.

  SvarSlet
 4. Hei igjen.Vil ønske deg og dine en riktig God Jul.Klem fra Bodil i Norge.

  SvarSlet