onsdag den 5. januar 2011

Hej og et forsinket- godt nytår!
Nu er det vist på høje tid, at jeg får skrevet lidt igen, efter en dejlig jul og nytår sammen med familien.
Kitty med familie var hjemme fra Norge, og det er altid lidt tomt, når de rejser igen, og jeg går lidt rundt om mig selv, og kommer ikke rigtig i gang med noget.
I går, fik jeg endelig taget mig sammen, til at klippe Nuser (min datter Annettes hund) Det var hårdt tiltrængt, og jeg tror, han syntes at forvanlingen fra bjørn til hund var ganske dejlig!
Håndarbejde er der ikke blevet meget af. Lidt strikning når vi har siddet og hygget os, og en enkel ting er blevet færdig, men jeg mangler at tage billede.
De viste kort er fra før jul. Jeg købte mig et par små standseapparater på Panduro, og kortene er det foreløbige resultat.

6 kommentarer:

 1. :) Takk for en deilig jul/nyttår :) Så deilig at du er igang her igjen-har sett etter deg skjønner du. I dag er det rengjøring på programet og så besøk i kveld. Ha en god dag. Klem.

  SvarSlet
 2. Åhhh, så godt å ha deg tilbake her i blogglandia. Godt nytt år til deg i Danmark. Jeg har virkelig savnet deg her inne. Har sendt deg varme tanker i julen :-))
  Her går den ene dagen inn i den andre og jeg er mye uti sybua mi om dagen. Jøsses, jeg er jo proppfull av motivasjon til å sy, så da er det bare å stå på.
  Skal bli en glede å følge med deg i 2011. Gleder meg.........
  Nyttårsklemz fra Sissel.

  SvarSlet
 3. Godt nytt år 2011, sybodillen!
  Klem fra nord!

  SvarSlet
 4. Koselig å titte innom igjen :) Ønsker deg eit riktig Godt Nytt År ! Håper vi får mange flotte stunder her i bloggverdnen !

  Petrineklem

  SvarSlet
 5. Oj, eg glømte å skrive at korta dine var kjempefine !!!

  SvarSlet
 6. Hei Bodil.Godt nytt år.Nydelige bilder.Blogges i det nye året.Ønsker deg en riktig fin uke videre i det nye året.Klem fra Bodil.

  SvarSlet