lørdag den 19. februar 2011

Syæske.

Så er ennu en håndsyet æske færdig. Det er egentlig utrolig,at jeg (som ikke har tålmodighed med langsommelige ting) har siddet her, og hygget mig med dette pillearbejde.
Fakta er, at det har været rigtigt sjovt, og det bliver sikkert ikke den sidste håndsyede æske herfra.
Denne har, som det fremgår af billederne, en bund med fire rum, og en indsats med to.
Egentlig var mønsterkartonen i ret store stykker, hvor sidestykkerne sad fast, men efter, at det første indsats i bunden drillede, og ikke ville blive glat i bunden, klippede jeg alle sider af, og beklædte dem enkeltvis og syede sammen igen.
Det er selvfølgelig mere arbejde, men meget lettere at få glat, og resultatet blir meget mere tilfredsstillende.
Dette er altså hvad jeg har foretaget mig, liggende på sofaen med halsinfektion, med to hunde oppe på dynen og varme drikke til at holde dampen oppe, og min datter Kitty til hygge og trøst, på MSN -på computeren.
Konklusion: Det er faktisk ikke så ringe endda med lidt infektion!
Ha`en god weekend.

7 kommentarer:

 1. Hei,
  Takker for koselig kommentar:) Lo godt av historia di :))

  Stakkars deg som ligg og er sjuk. Det er jammen meg bra du har to venner som passer på at du har det godt og varmt. Håper dei er flinkere til å gi deg god plass, det er eit problem med meg og Frikken, han velger alltid først og forstår ikkje at han av og til må vike plassen for meg. Å,dei er herlige desse vovvane.

  Fint du er så pass i form at du kan pussle med litt handarbeid. Og så fint det er. Nydelig med dei broderte blomstrane på toppen. Veldig fin syeske.

  Eg har lagt til sides tøffelstrikkinga og tatt fram filtenåla:)Det er godt å variere litt. Neste veke er det skiVM, så da blir det sokkestrikking trur eg.

  Ønsker deg ei raskt god bedring, og hels til frøkenene dine.

  Petrineklem

  SvarSlet
 2. Kjære søte deg, denne ble SUPERFIN..Utrolig flink du har vært også så lekre farger du har valgt.
  Her har vi pusset opp gangen med ny trapp og er endelig ferdig. PUH...Så nå skal det blogges for fullt igjen.
  Vi har det kaldt om dagen. Er møkk lei ehel vinteren nå, JEG VIL HA VÅR!!!!!!!!!! Derfor tar jeg frem friske vår og sommerfarger når jeg syr. -7 er i kaldeste laget for meg asså. Kattene vil heller ikke ut. Storepus står i døren og nekter å gå ut. Nå er det litt lørdagskos før natta.
  Ha en finfin lørdag.

  SvarSlet
 3. Boa noite, adorei sua caixa, seus trabalhos são lindos. Você está com muito frio, aqui o calor e a chuva continuam. O rio que passa pela minha cidade está quase passando por cima da ponte. Aproveite o domingo, com carinho de uma amiga de tão longe. abraços

  SvarSlet
 4. Hei.Den var virkelig kjempe fin.Nydelig.Skal lage en boks jeg også nå har jeg tengt.Litt anderledes enn din.Skal ha på kjøkkenet.Ønsker deg en riktig fin Søndag og ny uke.Klem fra Bodil.

  SvarSlet
 5. Ååh så flott med nydelige broderier på :)

  SvarSlet
 6. Qué caja más bella, me ha enamorado.FELICIDADES,
  BESOS DESDE ESPAÑA.

  SvarSlet