søndag den 3. april 2011

Free form hækle/strik.




Lørdag var vi 11 damer fra Interessegruppen, der var på kursus i:
"FREE FORM HÆKLE/STRIK" hos LIS KRUCHOV i Nymindagab.
( Hun ses på det første billede i en af sine flotte veste.)

Vi havde en superfin dag, hvor Lis havde tilrettelagt et flot kursusforløb, og i tillæg forkælede os med kaffe samt dejlige hjemmebagte boller, og en skøn kage!

Selve kurset blev afholdt i et dejligt lyst lokale på Nymindegab Museum, og efter kurset, var vi på besøg hjemme hos Lis, i hendes lille fine butik, skråt over for museet.
Her var mange skønne ting, som hun havde strikket og hæklet, og vi kørte derfra fyldt med inspiration og gode indtryk.
Nu er det så bare med at få det hele omsat til egne projekter!

3 kommentarer:

  1. Åhhh, her var det mye vakkert. Så gøy med inspirasjon.
    Jeg ser at dit barnebarn har gått videre i UKM. GRATTIS. Malene var også i UKM, men hun synger i band da. Litt Rock and roll...
    For ei sprek jente, det var litt av noen bilder. Jeg har hoppet på trampoline her hjemme. Etter 2 min måtte jeg sette meg ned og var kvalm resten av den dagen ja...hehe... Jeg er heller et godt publikum jeg tror jeg. Fredrikstad er ikek langt unna meg, så jeg skal holde et øye på henne :-))
    Nå er våren her og jeg nyyyyter det i fulle drag. Er fremdeles sykemeldt men håper at armene snart skal bli bedre. Fordelen er joe t jeg får myyyye tid i sybua mi.
    Ha en strålende mandag, kjære danske venn :-)))

    SvarSlet
  2. Hodet mitt jobber på høygir!
    Her er det noe å tenke på!
    Klem!

    SvarSlet
  3. Så moro dette var :) Jeg likte best luene- kunne også tenke meg at det var fint til sjal. Gleder meg til sommeren- da skal vi ut å se på mye fint sammen -du og jeg. :) Klem.

    SvarSlet