torsdag den 12. maj 2011

Strikket og ikke strikket.

Så blev jeg endelig færdig med denne trøje!
Garnet havde Annette købt til mig for længe siden, og så var det bare blevet liggende inde på "depotet".
Jeg er rigtig fornøjet med, at jeg har fundet på at bruge ordet depot, for så lyder det meget mere tilladeligt, det med at tingene hober sig op!
Ja - og lige angående det, så har jeg anskaffet mig en hel del nyt til samme sted. Der skulle jo nødigt blive tomt!!!
Var så superheldig at få lov til at blive med min veninde Randi ud og købe garn på en fabrik.
Som i ser på det nederste billede, blev det en anseelig mængde (9kg.)!
Det blå og røde er acryl og bomuld (50-50), og de to andre er acryl og mohair.
De to første er meget tynde og må bruges med fire tråde, så passer de til pind nr,3.
De andre to kan bruges som de er, og passer til pind 4- 4½.
Ingen fare for at pindene bliver ledige her- nej!

5 kommentarer:

 1. Hei ! Så koselig å se bilde av deg ! Og så fin du er i den nye flotte jakka di ! Herlig farge og flott mønster. Flott farge er det på garnet du har kjøpt til depotet ditt. Enig i at det er nemmelig svært viktig at det ikkje blir tomt :)

  god klem frå Petrine

  SvarSlet
 2. Tusen tak for varm og hyggelig kommentar i min blogg. Alltid hyggelig å høre fra deg :-))
  Men hvor i alle dager har jeg vært henn??? Det er jo MANGE innlegg her i bloggen din jeg ikke har fått med meg. Jøsses, også jeg som passer på som en rev :-)) Lekker jakke du har på deg der. Ja, lekker dame også:-)) Men her skjønner jeg at jeg må følge med. Strikkepinnene dine kommer jo til å gløde i tiden fremover..Med så mye garn på Depp`o så blir det nok vakre kreasjoner av dette ja.
  Her har virkelig sommeren kommet. Vi har 20 grader hver dag og bare nyyyter det fine været. Marius gleder seg til han kan bade og fiske krabber igjen og Malene...ja, Malene er 16 år og midlertidig stengt grunnet ombygning...Hehe...Hu er ei aktiv 16 åring som gleder seg til ferien for da skal hu SITAT MALENE:"Bare sove og slappe av" Sitat slutt.. Var jeg slik når jeg var 16 år mon tro??? Ikke helt umulig det:-)
  Ha en strålende torsdagkveld og mange gode varme KNUS fra meg :-))

  SvarSlet
 3. :)Hei.. Jakken ble helt super- så nydelig mønsteret er! Og den med depotet arver jeg ;)hi hi. syns garnet er flott- fine farger. Jeg fikk kjøpt pinner i dag , men desverre bare de almindelige-ikke de nye med smale tupper...og i kveld var Julie og jeg i Sarp- hun danset og jeg og Elisabeth var også en tur i strikkebutikk ;) Har bare hatt det supert i dag- beste dagen siden jul... :) Klem

  SvarSlet
 4. :)Hadde faktisk skrevet - men det er blit vekk??? Så fin din trøie er blitt!! og garnet ser spenende ut :) jeg er helt vild med dit nye bilde... stor klem <3

  SvarSlet
 5. Hei.Den var virkelig kjempe fin.Nydelig.Nydelig mønster og farge.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlet