torsdag den 15. december 2011

Kugler
I dag har det stået på småkagebagning, og senere en sykletur til byen for at købe de sidste julegaver.
Solen skinnede faktisk da jeg kørte hjemmefra, men på tilbageturen havde regnskyerne fundet os igen- men pyt- det er heldigvis dejligt mildt, og tørt tøj var der jo nok af herhjemme.
For en tid siden købte jeg nogle filtkugler, som jeg har forsøgt at pynte på med lidt broderi. får se om det bliver til flere før jul.

3 kommentarer:

 1. Olá amikgas,

  lindas as bolas. Por aqui também decoramos as nossas, mas de outras maneiras. Iguais às suas, eu ainda não tinha visto.
  Beijos
  Jussara

  SvarSlet
 2. Stilige kuler !! Alt du kan !! Gratulere med den fine plasseringa til Julie ! Skal tru om det er ei stolt bestemor i Danmark ein stad ?

  Barnum sover, så da blir det å gjere litt kjøkkenarbeid. Petrinemannen spurte så fint om han kunne få gå ut å fikse på traktoren, og det fikk han :) Men det er godt med litt avlastning. Det er slitsamt å skulle passe på han heile tida.

  Men du verden så kjekt og spennande det er !

  klem frå Petrine som knapt enser at Jula snart er her:)

  SvarSlet
 3. :) Så fine tovekuler, men ikke mye julefarger- og da kan de vel pynte hele året, kan tenke meg de er fine i et fat med lys og div. Flott. Så dumt at det ble regn, her holdt været seg og Bamse og jeg gik en tur på jordet, før vi tok en god ettermidagslur på sofaen. Julie har blitt med Lydia hjem og Per og jeg bare slapper av i sofaen i kveld. Klem Klem.

  SvarSlet