fredag den 9. marts 2012

Fur.


Eftersom jeg har fødselsdag engang i den nærmeste fremtid, og ikke ønskede at holde nogen fest, håbede jeg, at den nærmeste familie ville tilbringe nogele dage sammen med mig på min yndlings ø Fur.
Det ville de heldigvis, og til min store glæde kunne næsten alle komme, så vi blev 22 pers. med udskifning eftersom folk skulle i skole og på arbejde osv.
Vi tilbragte dagene i huset som ses under.
Her var skønt at være. Dejlig stor plads, så man slet ikke følte, vi var så mange. Pool til dem der havde lyst til det, hyggekroge, og skøn natur som kunne benyttes efter ønske.
Jeg havde frabedt mig gaver i anden form end mad og drikke, vi kunne nyde under opholdet, men ingen hørte på mig,( spekulerer på om min opdragelse har slået helt fejl?) så jeg fik både mad, og drikke, og gaver i overflod!
Penge til benzin til en tur sydpå med campingvognen til sommer, billet til teaterbesøg sammen med "mine piger" og et kroophold.
Glæder meg meget til det hele!!!
De skønneste toilettasker, som er alt for fine til at bruge, som Kitty har syet,og en superflot sofapude, som Sebastian (10år) selv har broderet.
Flotte kort, og ikke mindst en vidunderlig buket, som stadig står og lyser op i stuen og minder om de fine dage vi havde sammen.
Tusind, tusind tak alle sammen!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. :) Takk for en flott uke på FUR. Nå har vi alle fått gode minner for resten av livet. Jeg ser nå at puten fra Sebastian jo har Pirates off Carabian på seg- supert!!!!;) Her går det i snytepapir i dag-tonnevis ,så a er forhåpentlig bihulebetennelsen på retur.. men det blir nokk lest en bok til i min sereie i dag-så får vasken vente til en annen dag. Kjempeklem til deg for mange gode minner å glede seg over. <3

    SvarSlet
  2. Olá amigas!

    Lindas flores, todas elas!
    Beijos
    Jussara

    SvarSlet