fredag den 27. april 2012

Godmorgen herfra- på en solrig men -meget blæsende dag. Jeg har været på STOF & STIL i Herning, hvor jeg ikke kunne modstå disse tre stoffer, så de blev nødt til at komme med hjem, tillige med tilsvarende forstof. Egentlig skulle jeg kun købe hårspænder, og nåle til mine blomster, men altså, altså! Blomsterne har jeg fundet, i den viste strikkebog, som er lånt på biblioteket. Tekanden er mit seneste loppemarkedsfund. Nu vil jeg prøve at overtale husets mandlige medlem til at køre til Struer, hvor der er kreativ udstilling i aktivitetshuset. Sidst på dagen skal jeg til fernisering på GIMSINGHOVED. ØNSKER EN RIGTIG GOD WEEKEND TIL ALLE.

3 kommentarer:

 1. :) Så heldig du er.. jeg skal en tur til Trine i dag, gleder meg. rigtig god helg til dere også. <3

  SvarSlet
 2. Hei, nå har det vore lenge sidan eg har besøkt deg, har ikkje blogga så mykje i det siste, men håper det tar seg opp igjen. Vi har det bare bra, Barnum og eg.

  Gratulerer så masse meg dagen din !!! Kjekt å lese at dokke har kosa dokke sammen på Fur. Vi ser fram til barnedåpen til vår nye prins, og da skal heile familien samlast og feire. Det gleder vi oss veldig til. Barnum skal også få vere med.

  Du hadde mange forskjellige og vakre blomster her. Sjølv strikker eg på eit sjal, ei lue og Vossa-kofte til Prinsen. Den tar eg berre fram når Barnum er i buret sitt og "ladder" opp.

  Håper du har det bra og nyter våren :)

  klem

  SvarSlet
 3. Go'aften - Jeg kender det kun altfor godt. Vi har en Stof & Stil i Roskilde og jeg kommer altid hjem med lækre stoffer til mange, mange projekter. Desværre langt flere end der er tid til.

  Jeg holder Show off Party igen, så her får du en forårs udfordring fra mig: 'Vis din bedste plantekrukke, potte,spand -eller kasse'

  Det vil være morsom hvis du vil deltage
  knus Frida

  SvarSlet