tirsdag den 4. december 2012

0pskrift på hæklede fugle

Jeg har forsøgt at tage billede af fugleopskriften. Håber det fungerer. Jeg har hæklet nogle små luftmaskefødder under mine.

7 kommentarer:

 1. Hei, her er vi igjen :) Tusen takk for koselig besøk på bloggen og for vennlige ord :) Gratulerer så masse med Julie, dere må vere så stolte av henne !!!

  Nei, her er det fremdeles ikkje snø, og GLAD er eg for det. Alt er så mykje lettare her ute i "ødemarken" når vi slepper snøen. Men likevel ønsker eg meg ei White Christmas :)

  Så nydelige dei er fuglane dine, eg får så lyst å prøve å hekle slike, så eg har lagt inn oppskrifta. Har faktisk hekla litt i det siste, kun grytelapper og slikt småpjask. Falt for et stjernemønster som eg fann her: (http://freevintagecrochet.com/how-to-crochet/star-stitch)

  Ellers har det gått i litt nålefilt og dukker. Så søte dei var dei nålefilta blomstrene dine :)

  Barnumgutten er så god, men han er litt plagsom når eg skal skrive på pc`n, då legger han seg oppå fingrene mine på tastaturet og tror han er verdens glupeste fyr :) Men du så gla vi er i han :) No har han bodd hos oss i 1 år allerede, du verden som tida flyr !

  Du får kose deg videre i adventstida, klem frå meg

  SvarSlet

 2. Olá amigas!
  Eu adorei esses passarinhos, muito delicados.
  Beijos
  Jussara

  SvarSlet
 3. Hei Bodil!
  Så hyggelig å se at du er tilbake - jeg har savnet innlegg fra deg! Håper alt er vel, og at du får en hyggelig førjulstid! Delta gjerne på min julekalender!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlet
 4. hvad betyder det når der står "tag ind 3 gange" og tage ind

  SvarSlet
 5. hvor er det dejligt at I syntes om mine fugle :)
  opskriften kan findes på min blog :)

  SvarSlet
 6. Du vil vel ikke skrive opskriften på de fødder du har lavet under dem? Jeg er nybegynder så er ikke god til at udvikle selv. Hvordan har du lavet næb?

  SvarSlet
 7. Du vil vel ikke skrive opskriften på de fødder du har lavet under dem? Jeg er nybegynder så er ikke god til at udvikle selv. Hvordan har du lavet næb?

  SvarSlet