fredag den 18. januar 2013

Skøn, skøn julegave!

Min søn var hjemme på et kort visit på vej fra New Zealand til England, og se lige hvilken dejlig julegave han havde med fra Down under! Masser af skønne stoffer, så nu skal symaskinen snurre! Det var endda ikke det eneste jeg fik - billede følger senere.

2 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelige ord fra deg. Det er helt tydelig at sønnen vet hva mamma setter pris på. Lykke til med syprosjektene!

  SvarSlet
 2. Hei, koselig å vere på besøk her på bloggen din ! Du har laga så mye fint, nydelige høner og fine serviettholdere bl.a. Du er sannelig heldig som har ein sønn som veit akkurat kva Mor ønsker seg ! Han veit sikkert kor glad du er i å sitte ved symaskinen og sy og skape det vakreste av stoffer. Så spennande det er at du har lært videre tradisjonen med kniplinger !! Kjempeartig !!
  Skal hilse så mykje frå Barnum til dine to prinsseser. Akkurat no ligger han og sover en av sine mange dagsblunder. Det blir ikkje så mykje ute no når det er så kaldt. Vi er så glad i denne brune krølltoppen vår, han han blitt roligare no og er glad i kos, noe han tidligare ikkje hadde tid til :)

  No skal eg legge meir ved i ovnen og ta fram hekletøyet igjen:)

  stor klem frå oss

  SvarSlet