fredag den 17. januar 2014

Pulsvarmere i filtet uld og blonde.

Et af mine nytårsforsæt var, at gøre nogle af alle de ting færdig som lå og mangle lidt, så som knapper, hæfte ender eller andet. Hvordan det kan være, at der findes sådanne ting? Ja men- det er jo fordi det hele tiden er så spændende at begynde på noget nyt! Så kommer der lige en ny ide, som skal afprøves, eller hvordan vil det nu se ud i det garn o.s.v. Håber der er bare en enkel der ude, som har det som jeg, så er jeg da ikke helt alene om at stå i uføret! Nå, lidt nyt er det da også blevet til. Kosmetikpungene fik lov at se dagens lys, som belønning på at de andre ting kunne lægges i færdig-skuffen. Jeg er faktisk næsten gået i hi her inde på syrummet. Det er rigtig hyggeligt når det regner og blæser uden for. Ønsker en god og kreativ dag til alle.

3 kommentarer:

 1. Olá amigas!!
  Há quanto tempo não deixo aqui um abraço, e por essa razão cá estou, e também para lhes dizer que essas peças estão lindíssimas, com ares de vintage, de romantismo.
  Beijos e um ano muito feliz para voces!
  Jussara

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Nei hvor er det flott!!! Dine pyntelåg er bare flotte, de andre ting har jeg jo været så heldig å set på skype, nydelige de også! Men sminkepungen med bystene og leopardmønster har jeg ikke set før...helle for den, den køper jeg, er helt vild med den. :D Klem Klem

  SvarSlet