onsdag den 12. august 2009Hej igen.
Her går det bare der ud ad. Vi har lige haft årtiets todenvejr, som varede fra midnat til næste morgen, hvor det tordnede og lynede i et væk, og regnede tilsvarende, så nu kan jeg bestemt ikke klage over vandmangel i haven!
Her til morgen regnede det igen, så mine gode hensigter med at luge og hakke, er ind til videre udsat. Så det bliver sytøj så længe.
I går var læsegruppen her, og vi diskuterede " Den etiske fording" af Ole Hatling.
Det er en bog, som tager mange aktuelle etiske problemer op, så der var nok at tale om, men den kævede også en indsats at læse, så nu skal jeg slappe af med " Det mellemste hjerte" af Bette Bao Lord.
Det er en bog hvor handlingen foregår i Kina i årene fra 1919- 1989. Jeg fandt den på genbrug, og glæder mig til at læse den.
På syfronten går det på bakke/avis- holdere. Her et par stykke af dem.

2 kommentarer:

 1. Lyn og torden en hel natt, ja det er lenge. Håper ikke hundene dine er redd for torden.
  Avisholderne dine er bare så flotte, en genial form på den, og mønster og farger kan jo varieres i det uendelige. Likte denne veldig godt.
  Angående ditt spørsmål om solhattstauden, så er det beste nok å kjøpe stauden ferdig. Den jeg har på bloggen min er kjøpt på gartneri, men jeg har også sådd solhatt fra frø. Etter 2 år, er det enda ikke kommet blomster på dem jeg har sådd selv, men bladene er der jo. Så skal man så dem selv, må man være tålmodig...det synes ikke jeg altid er så lett.
  Ha en deilig helg.

  SvarSlet
 2. Hei!
  Dei avishaldarane er kjempefine.....ser ganske enkle ut, kanskje eg òg kunne klare dei?
  Og Zaloforklè var òg ein super idè......fekk lyst å dra fram symaskina.
  Ha ein fin dag!

  SvarSlet