torsdag den 28. januar 2010


Endelig - syrommet! Resultatet blev noget, der svarer til årstiden. Dejlig varme fliesvotter/luffer med teddy for, og tilsvarende ørevarmere. Tror der bliver flere af dem.

7 kommentarer:

 1. Hei.Kjempe fine votter og pannebånd.Ha en kjempe fin helg.Klem fra Bodil...

  SvarSlet
 2. Så fine de blev - de passer godt til all den sneen vi har fått- både har og der. Klem.

  SvarSlet
 3. Oj! Lekkert!
  Jeg ønsker meg å kunne sitte med symaskinen uten å bli trett i nakken!"

  SvarSlet
 4. Dette ble lekkert, og sikkert godt og varmt i vinterkulden. Ser at du har lest Berlinerpoplene av Anne B. Ragde...... Jeg leste dem for ca. 1,5 år siden, men husker innholdet svært godt fortsatt. Det kan vel ikke bety annet enn at dette er godt "stoff".

  Riktig god helg til deg i Danmark!

  SvarSlet
 5. Hei, koselig at du har lagt deg til som følger på bloggen min. Du er ei kreativ og flink dame og veldig flink til å sy. Eg kan ikkje sy, men beundrer alle som kan det og liker veldig godt å sjå hjemmesydde ting. Eg vil gjerne legge meg til som følger hos deg.

  Ha en fin weekend vidare !

  SvarSlet
 6. Hei igjen!
  Jeg kan strikke og hekle, jeg syr litt, men jeg har ikke vevd på et par år snart, på grunn av skuldrene. Men de bedres, så jeg gleder meg til å veve filleryer igjen!

  SvarSlet
 7. Å, så flotte! Så moro å se votter og pannebånd som er sydd. Kjempedeilig med lunt teddyfor inni, også så lekker blåfarge. Ja, vi trenger dette i vinterkulden.

  SvarSlet