torsdag den 4. februar 2010

Nyt strikkeprojekt.
Nu er det vist på tide, at jeg får skrevet lidt her. Det er ikke blevet til noget ved symaskinen de sidste dage, men et nyt strikkeprojekt har set dagens lys, og min røde trøje, som jeg syntes var for kort, da jeg begyndte at bruge den, har fået en hæklet kandt.
Desuden har jeg taget mig selv i nakken, og har gået en lang tur hver dag.
Skal sige det kan mærkes- i benene altså!
Jeg må tilstå, at jeg har været rigtig sløv i vinter, men nu skal der gøres noget, og det gør bestemt ikke noget, hvis der ryger et par kilo samtidig!
Mine bukser er blevet mistænkelig stramme!
Klem til jer alle

3 kommentarer:

  1. Hei.Kjempe fin genser.Nydelig mønster og farge.Kjempe fin den røde også.Godt å komme seg ut litt i snø og kulden.Da er det så godt å komme inn igjen til varme og strikking.Ha en kjempe fin Torsdagskveld.Klem fra Bodil..

    SvarSlet
  2. Hei :) Den røde trøien blev sååå fin og den har en nydelig farge.:) Du har jo kommet riktig langt på den offhvite,det blir spenende å se framover. Klem til deg og Bruno for den fine gaven- uten den hadde jeg ikke fått Masai-skoene. Takk

    SvarSlet
  3. Koselig med hilsen fra deg! Lekkert prosjekt du har startet opp med. Og jammen er du flink til å trimme! Jeg er ikke flink om vinteren, særlig når snøen mangler og jeg ikke kan gå på ski. Da frister sommerens fjellturer!

    SvarSlet