mandag den 25. januar 2010

SOS.
Er der nogen der vil hjælpe mig? Jeg vil gerne lægge nogle blog adr. ind her på siden, på de blogge, som jeg vil give awarden videre til.
Hvordan gør man, så man bare kan klikke på adr. for at komme til pågældende blog?????

1 kommentar:

 1. Hei Bodil!
  Så deilig å få det litt rent, ja, man har det bedre med seg selv da, selv om tiden selvsagt skulle vært brukt på noe mer hyggelig, som håndarbeide dagen lang!

  Det med å lage links er veldig enkelt....når du bare kan det! Når du skriver et innlegg og f.eks. vil linke til en blogg, slik du nevner, eller en butikk eller noe annet, så gjør du slik:

  1. Bruk musepekeren og høyre museknapp til å kopiere nettadressen du vil linke til
  2. Så skriver du det ordet i teksten som du vil lage link til - f.eks. Cathrines Kreative Hjørne - og markerer dette ordet med musen (venstre knapp)
  3. Så klikker du på sybolet i linjen over, der du ser en liten jordklode og et liggende 8-tall, så vil det komme opp en boks for hyperkobling
  4. Så limer du inn linken du har kopiert, og trykker på ok. Husk å sjekke at det ikke blir dobbelt opp med http i starten - i så fall juster du det og sletter en av disse
  5. Nå vil du se at navnet i teksten er markert med en strek under og har litt endret farge, og da er det i orden!

  Men vær forsiktig med å redigere i teksten etter dette, for da vil du kunne komme til å oppheve koblingen.

  Håper dette var til hjelp! Jeg vil også anbefale deg Anne og Moseplasse, hun har laget mange gode tips og fremgangsmåter! http://moseplassen.com/2008/07/tips-til-andre-bloggere-p-blogspot/ Vi lærer kun ved å prøve oss, så ikke vær redd for å forsøke! Og spør gjerne hvis du ikke får det til!

  Med ønske om en god dag fra
  Cathrine :-)

  SvarSlet