søndag den 5. september 2010

Husflidsmesse.




- En inspirerende oplevelse - mange butikker med patchworkstoffer - spændende garn - og ting til fremstilling af kort!
Om jeg kunne BEHERSKE min KØBELYST? - NEJ - det blev til diverse stoffer ( som jeg bestemt måtte have, men egentligt sagtens kunne undvære), en ny slags deseigner-filt fra KREATIV COMPANI, og endelig noget hæklegarn i anderledes farver.
Det sidste kan jeg ikke købe her, og det var det eneste, jeg egentlig manglede!
Forresten havnede der også lidt konvolutter og nogle ark med pynt til mine kort, i posen. Undrer på hvordan det egentlig kom sig!
Jeg ville gerne have taget billeder til bloggen, men fik at vide, at fotografering var forbudt. Undrer stadig over hvorfor.

3 kommentarer:

  1. Det er alltid en glede å handle inn til sine hobbyer. Stoffene var smukke:-)) Gleder meg til å se hva du får ut av disse stoffene. Må bare legge til at du lager utrolig flotte kort!!!
    Ha en strålende uke, min kjære danske bloggvenn. Det er en glede å følge bloggen din.

    SvarSlet
  2. Husflidmesse er alltid kjempegøy. Selv om man i utgangspunktet ikke skal kjøpe noe, ender det alltid med at handleposene blir fulle.

    Vedr. ovnsvotten jeg har laget - den er sydd i ullfilt. Ikke så tykk, men heller ikke av det tynneste slaget.

    SvarSlet
  3. Så fine stoffer og papir du har fått tak i! Det blir spenende å se hva det blir til- det varer ikke lenge tenker jeg- egentlig bra- for når jeg kjøper nytt-kan jeg liksom ikke klippe i det ,må bare gå å se på det- og når jeg så skal til å bruke det ,har jeg glemt hva jeg tenkte først.... så dumt!!!! :)

    SvarSlet